Over John Dam Glazenwasserij

John Dam is in 2006 van start gegaan als glazenwasserij en sinds 2012 zijn wij ook als schoonmaakbedrijf actief.

De hoge kwaliteit van onze diensten en onze service zorgden er voor dat we ons al snel na de oprichting ons in een vaste klantenkring konden verheugen van zowel particulieren en bedrijven in en rond Haarlem.

Na enkele jaren hebben we de eerste werknemer in dienst genomen worden, dat was mijn broertje. Met z’n twee├źn legden wij de klemtonen in de glazenwasserij, die door de klanten meer dan gewaardeerd werd.

Inmiddels bestaat John Dam Glazenwasserij uit 2 schoonmakers en vier glazenwassers. Tientallen bedrijven in de regio Haarlemmermeer maken gebruik van onze diensten. We streven continue naar hoge schoonmaakkwaliteit en continu├»teit. Voorwaarde hierbij blijft het hanteren van een aanvaardbare normstelling en het hanteren van een scherpe, maar een verantwoorde prijsstelling.

Kenmerken van John Dam Glazenwasserij zijn onder andere:

Flexibiliteit
Snelle inzetbaarheid
Korte communicatielijnen
Minimaal milieubelastende schoonmaakmiddelen
Ergonomisch verantwoorde machines
Volledig gecertificeerd
Goed sociaal beleid
Laag ziekteverzuim
Gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers
Betrokkenheid bij klant
Verdieping in de specifieke omstandigheden van de opdrachtgever

Bent u overtuigd en wilt u onze diensten uitproberen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en de glazenwasser zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 06-24283436

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw adres en woonplaats

    Uw vraag/verzoek/wens