Dakkapel en gevelreiniging

Wij zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van uw dakkapel. Tet trespa, geschilderde houtwerk en het glas van de dakkapel reinigen wij voor u met professionele hulpmiddelen. Of dit nu vanaf de grond gebeurt of dat we omhoog moeten klimmen, wij zijn er voor u om de schoonmaakklus te klaren. Bij een zwaardere vervuilingsgraad of verweerd trespa reinigen we dit met een krachtig reinigingsmiddel of met water onder hoge druk, met onze speciale hoekadapter komen we overal gemakkelijk bij.

Trespa
Algen, vuil en verwering zijn bij Trespa meestal het gevolg van achterstallig onderhoud. Wij reinigen trespa dakranden en gevelpanelen op professionele wijze met onze uitgebreide uitrusting aan hulpmiddelen. Wij raden aan om uw trespa-panelen regelmatig te reinigen, we kunnen ook een wax of coating aanbrengen op uw trespa panelen.

Damwanden en golfbeplating
Uw bedrijfspand is het visitekaartje, onderhoud ervan is zeer belangrijk! Atmosferische vervuilingen kunnen het materiaal of de coating aantasten. Een grondige reinigingsbeurt na een langere vervuilingsperiode is voor ons geen probleem. Met onze passende reinigingsmethodes lossen we het probleem voor u op.

Kunststof en gecoate beplating
Voor de reiniging van gecoate oppervlakken, kunststof ondergronden en geanodiseerd aluminium bent u bij ons aan het juiste adres. Verweerd kunststof kunnen wij grondig voor u reinigen en conserveren met onze professionle reinigingsmiddelen.

Sticker verwijdering
Wilt u nieuwe reclameletters op uw bedrijfspand of stickers verwijderen? Laat de oude lijmresten professioneel weghalen zodat u niet achter blijft met lelijke sporen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte om de stickers te laten verwijderen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw adres en woonplaats

    Uw vraag/verzoek/wens