Glazenwasser Zandvoort

Bent u opzoek naar een glazenwasser of schoonmaakbedrijf in Zandvoort of omgeving? Voor zowel woningen als bedrijven kan uw glazenwasser Zandvoort bij u langskomen voor het beste resultaat en een schoon pand. Met oog voor detail en meer dan 10 jaar ervaring bieden wij overal een passende oplossing voor. Wij werken met de beste materialen en bieden u een uitstekende service en garantie. Wij werken uitsluitend met een team van ervaren en vriendelijke glazenwassers en schoonmakers.

Wij maken gebruik van de ouderwetse manier met ladder met ladder en spons of de mogelijkheid tot het zogenaamde Tuckerpole systeem – of telescoop glasbewassing – dit is een uniek systeem voor de glasbewassing waarmee vanaf de grond, met telescopische armen de ramen tot een hoogte van 18 meter gewassen kunnen worden. De telescopische armen zijn van vliegtuig-aluminium vervaardigd, zodat deze erg handzaam zijn qua gewicht, flexibiliteit en dikte. Door de telescopische armen wordt speciaal gedemoliseerd water gepompt, waardoor de ramen streeploos en perfect schoon worden. Dit gedemoliseerde water komt uit een tank die in onze bedrijfsauto staat. Het water is schoner dan het drinkwater bij u uit de kraan en ontdaan van alles wat strepen achterlaat, zoals bijvoorbeeld kalk. Dit is de meest milieuvriendelijke manier om ramen te wassen, er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van (chemische) reinigingsmiddelen, alleen brandschoon WATER!

Doordat onze glazenwasser vanaf de grond zijn werkzaamheden verricht, heeft u ook geen last meer van kleine vernielingen aan tuinen en dergelijke. Geen auto’s meer die in de weg staan, herrie en getoeter op de gracht, of wegafzettingen omdat de hoogwerker er aan te pas moet komen. Er zijn geen risico’s voor onze glazenwassers, omdat zij niet meer op een ladder hoeven te staan. Dit systeem voldoet aan alle veiligheidseisen en uiteraard een niet onbelangrijk detail, doordat er bij deze manier van glasbewassing geen hoogwerker meer nodig is, kunnen de kosten beperkt worden en blijven! Hierdoor kunnen we u een extra scherpe prijs aanbieden!

Hoogwerker

Door middel van een hoogwerker kunnen onze glazenwassers de reinigingswerkzaamheden snel, netjes en veilig uitvoeren. Hoger dan 10 meter is met een ladder wettelijk verboden, reiniging en glasbewassing vanaf een hoogwerker is dan de oplossing. Om de kosten van het gebruik van een hoogwerker te compenseren is het ramenwassen met het Tuckerpole systeem een goede oplossing, hiermee kunnen we kostenbesparing realiseren en u een scherpe prijs aanbieden.

Telescopische glasbewassing

Met telescopische glasbewassing reinigen we uw ramen en gevels tot wel 15 meter hoogte. Het pure water (osmosewater) zorgt voor een groot reinigend vermogen. We leveren een gegarandeerd perfect een streeploos resultaat!
Met puur water, zonder toegevoegde chemicalien kunnen we ramen, kozijnen en gevels perfect reinigen. Ook is werken met dit systeem tot wel 4 keer sneller, een ander groot voordeel is dat er minder kans is op valgevaar omdat we (bijna) geen ladders meer gebruiken.

Incidenteel gebruiken wij een telescopische steel die tot de vijfde verdieping reikt. Het telescopisch wassen van hoge ramen doen wij met professionele stelen van carbon, deze zijn zeer licht, stabiel en efficient in gebruik. Uw glazenwasser Zandvoort raadt aan om uw ramen regelmatig te laten wassen, dan zullen uw kozijnen ook schoner blijven en hoeft de schilder minder vaak langs te komen. Geschilderd houtwerk en kunststof kozijnen zijn met een geschikte opzetborstel makkelijk en snel te reinigen tijdens een glasbewassingsbeurt.

Kunststof kozijnen

Zijn uw kunststof kozijnen dof geworden? Uw glazenwasser Zandvoort is gespecialiseerd in de reininging van uw kozijnen, dit doen wij met de juiste middelen. Na het grondige reinigen van de kozijnen raden wij aan om het kunststof te conserveren (beschermen). Dit doen wij door het oppervlak glad te poetsen/polijsten en hierna een laagje wax of coating aan te brengen, de kunststof kozijnen krijgen hiermee de oorspronkelijke glans terug en dit zorgt ook voor langdurige bescherming.

Neem vrijblijvend contact met ons op..

Uw glazenwasser in Zandvoort komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier zo compleet mogelijk in, wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en de Glazenwasser Zandvoort zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 06-24283436

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw adres en woonplaats

    Uw vraag/verzoek/wens